rotate device Будь ласка, поверніть ваш пристрій
bg

KADORR Group поставила рекорд 2021 року – здано 2 будинки в один день!

KADORR Group поставила рекорд 2021 року – здано 2 будинки в один день!

5 січня 2022

Випереджаючи всі терміни, компанія KADORR Group завершила будівництво житлових комплексів одночасно у двох найбільших спальних районах міста – на Таїрова й у Суворовському районі. Понад 3 000 жителів отримали ключі від своїх квартир на рік раніше. Знову персональні гарантії Аднана Ківана виконані беззастережно!

Введення в експлуатацію двох будинків стало приємним новорічним подарунком для мешканців ЖК “58 Жемчужина” і ЖК “59 Жемчужина”. Принципова особливість житлових комплексів KADORR Group у тому, що комфорт проживання не обмежується квадратними метрами квартири. У розпорядженні мешканців також знаходиться і розвинута інфраструктура Жемчужних кварталів.

Нещодавно на Таїрова було побудовано work-out зону, дитячі майданчики і футбольне поле, що стало вдалим доповненням загальної картини. А Жемчужний квартал на Сахарова колись став початком перетворення усього Суворовського району. Відтоді й до сьогодні комплекси KADORR Group вважаються взірцем містобудування. Спокійне життя недалеко від моря і великих торгових центрів у спальному районі міста – здійснена мрія більш як 8 000 жителів Жемчужин.

Стабільні рекордні результати забезпечені високими результатами роботи й безкомпромісним контролем якості. Завдяки постійному фінансуванню будівництва і резервному фонду KADORR Group стає майже єдиною компанією, яка завжди дотримується термінів.